Jelenleg a Multi job webregisztráció béta verzióját használod. Amennyiben valamilyen hibát tapasztalsz, kérlek jelezd nekünk chat üzenetben vagy írd meg nekünk a web@multijob.hu e-mail címre!

Hírek a Multi Jobtól

Itt megtalálod a legfrissebb híreket a Multi Jobtól az adóbevallásról, a tagságról, az előlegről és más fontos dolgokról.

 • Adóbevallás

  Adóbevallás

  2021. március 19., péntek

  Kedves Diákok! A 2020-as évi adóbevallásnak a határideje 2021. május 20. Az ehhez szükséges M30-as nyomtatványokat az oldalunkról tudjátok letölteni.

  Tudj meg többet
 • Megújult a Multi Job

  Megújult a Multi Job

  2021. március 19., péntek

  Kedves Diákok! Bizonyára kevesen tudjátok, de 25 évesek lettünk. Úgy gondoltuk, hogy ez remek alkalom lehet arra, hogy elbúcsúzzunk a 9 éve használatban lévő logónktól és megújult arculattal jelentkezünk. A megújult weboldalon pedig további funkciókkal is találkozhattok, amiket folyamatosan fogunk bevezetni. Reméljük, mind az új arculat, mind pedig az új weboldal elnyeri tetszéseteket!

  Tudj meg többet
 • Tagság frissítés

  Tagság frissítés

  2021. március 19., péntek

  Kedves Diákok! 2021. március 31-én lejárnak az I. féléves diákigazolványok érvényességi ideje. A tagság frissítéséhez legyetek szívesek bemutatni az érvényesített diákigazolványotokat, amennyiben a helyzetre való tekintettel nem kaptok matricát, akkor jogviszony igazolással is tudjátok helyettesíteni.

  Tudj meg többet
 • Változik a Quick Pay igénylésének a menete

  Kedves Diákok! Az új weboldal bevezetésével az előleg kérésének a menete is megváltozik. Ezentúl az előleget az oldalra belépés után tudjátok igényelni. Kérjük olvassátok el a frissített Quick Pay szabályzatot is!

  Tudj meg többet
 • JBL hangszóró a májusban kezdő Mekiseknek!

  Nyári munkát keresel?  Ne várj júniusig, előzd be a többieket és kezdj el már most dolgozni! Minden diák, aki májusban újonnan vállal munkát a Mekiben és május 15 és június 30 között ledolgozik 120 órát, JBL GO 2 vízálló […]

  Tudj meg többet