Munkatársaink több mint 15 éves tapasztalata kellőképpen biztosítja azt a szakértelmet, amely segítségével az időszakos munkaerőhiányt könnyedén áthidalhatják megbízóink. A kölcsönzött munkaerőt ugyanúgy interjúk és tesztek segítségével választjuk ki, mint az állandó munkaerőt.

Kiváló megoldás abban az esetben, ha időszakos megrendelés állomány, munkatorlódás, időszakosan kieső munkavállaló – gyes, betegség – vagy idényjellegű munka hátráltatja megbízóinkat.

Ajánlatunk diplomás munkakörökre, -pl. mérnök, programozó – egyéb irodai – pl. titkárnő, recepciós, adatrögzítő – valamint fizikai munkaerő kölcsönzésére is érvényes.

Munkaerő-közvetítés
Amennyiben állandó, magasan kvalifikált munkatársat keres, cégünk az alábbiakat ajánlja:

Rövid határidőn belül segítünk megtalálni az Ön által meghatározott képességeknek megfelelő jelölteket, ellenőrizzük szakmai múltjukat, iskolai végzettségüket, teszteljük képességeiket nyelvismeretüket.
Több évtizedes kapcsolatunk a felsőoktatási intézményekkel, lehetővé teszi friss diplomás, vagy akár pár éves tapasztalattal rendelkező munkavállalók közvetítését.
Utolsó éves hallgatóknál, lehetőség van szakdolgozat írási együttműködéssel, a TB kedvezményes diákstátusz megvalósítására.

Elő – szelekció
Jelentős könnyítés megbízóinknak akkor, ha egy nagyobb beruházás, üzletfejlesztés alkalmával nagy mennyiségű pályázó közül csak a kiválasztási folyamat záró részében kívánnak részt venni.

Cégünk ebben az esetben átveszi a pályázók kiválasztásának terheit, és partnerünkkel folyamatosan konzultálva – a megrendelő igényei szerint – prezentáljuk a kiválasztási folyamat végén a megfelelő jelölteket.

Ez a struktúra a legmesszebbmenőkig biztosítja, hogy partnerünk és köztünk egy harmonikus munkakapcsolat alakuljon ki, hatékonyságát tekintve pedig a legjobb megoldás arra, hogy nagy mennyiségű munkaerőt szakmailag minél megalapozottabb követelményrendszer alapján válassza ki megbízónk.

Ebből fakadóan ez a szolgáltatásunk kifejezetten olcsó, és garanciavállalásunk is jelentős időtartamra szól a jelöltekre vonatkozólag.